Tinerii social-democrați au continuat acțiunile dedicate copiilor în Seini, Șomcuta și Gârdani

1 iunie3Tinerii social-democrați au continuat acțiunile dedicate copiilor în Seini, Șomcuta și Gârdani

Cosmin Butuza, președintele TSD Maramureș a arătat că, pentru organizația de tineret a social-democraților maramureșeni, 1 Iunie a fost, cu adevărat, o zi specială. Conform declarațiilor liderului filialei județene a TSD, cea mai frumoasă etapă din viață fiecăruia este copilăria. Și, datorită acestui fapt, Ziua Internațională a Copilului trebuie sărbătorită cu fastul cuvenit, pentru ca fiecare copil să se bucure de acest moment.

”După ce duminică am fost în Parcul ”Regina Maria” din Baia Mare, unde am împărțit aproximativ 350 de pachete de dulciuri alături de colegii mei de la 1 iunie4TSD Maramureș și TSD Baia Mare, marți ne-am deplasat la Seini și Șomcuta, pentru a oferi o atenție și copiilor din aceste localități. În Seini l-am avut alături de noi și pe președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, precum și pe edilul localității, Gabriela Tulbure, aici fiind organizată Parada Sportivilor seineni.

Îi mulțumesc pentru implicare și colegului meu, președintele TSD Seini, Ovidiu Sasca, care mereu este protagonistul unor acțiuni frumoase și cu impact social. Am fost prezenți și în Șomcuta Mare, unde pachetele au fost oferite de mine, în timp ce copiii din Gârdani au fost răsplătiți cu dulciuri de președintele organizației TSD din comună, Cosmin Băbaș”, a declarat președintele TSD Maramureș, Cosmin Butuza. Acesta a ținut să menționeze faptul că TSD Maramureș are o strânsă relație de colaborare cu executivul conducerii județene a PSD, care supervizează toate acțiunile tinerilor social-democrați.1 iunie5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.