Ţiriac a făcut un gest colosal pentru toți românii. Ce anunț a făcut

ion-tiriacIon Tiriac a afirmat ca acesta este doar primul pas dintr-un mega-proiect. „Am terminat toate discutiile. Nu mai astept fondurile europene. Incep constructiile!”, a declarat Ion Tiriac la TV.

Miliardarul a mentionat ca patinoarul va face parte dintr-un un complex sportiv de cinci stele, pe care il va construi tot la Otopeni, potrivit romaniatv.net.

„Astept fonduri europene si voi face un bazin de inot acoperit olimpic, 25 de terenuri de tenis, cu 6 acoperite, o sala de gimnastica, un stadion cu pista de atletism si o sala de judo mica”, a precizat Ion Tiriac.

„Toate vor fi la Otopeni. Exact unde este colectia de masini. Am destul teren, imi apartine. Nu l-am furat, l-am cumparat!”, a explicat Ion Tiriac.

Ion Tiriac a promis ca va dona un patinoar statului roman in urma cu doi ani, dupa ce traditionala arena „Mihai Flamaropol” a fost inchisa din cauza situatiei dezastruoase in care a ajuns. Patinoarul va fi donat statului si va fi folosit in special de cluburile de juniori, care au ajuns sa se pregateasca in mall din cauza infrastructurii modeste din Bucuresti.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.