Toată lumea scoate capacul de la sticla de ulei, dar e greşit. La ce foloseşte, de fapt

Se spune că omul cât trăiește, învață, iar acest truc sau secret de bucătărie sigur le va suprinde până și pe cele mai iscusite gospodine. Un internaut a pornit o adevărată revoluție în mediul online, cu o singură dezvăluire. Toată lumea scoate capacul mic din interiorul sticlei de ulei, nu? Ei bine, gestul ce ne-a intrat deja în reflex se pare că este greșit. La ce foloseşte, de fapt.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Capacul mic din interiorul sticlei de ulei are un rol la care puțini s-ar gândi

„I was today years old when…”, tradus „Aveam astăzi ani când…” este fraza de început al unei serii de clipuri ce fac furori pe internet în ultima perioadă și în care oameni din toate colțurile lumii dezvăluie trucuri incredibil de simple ce ne pot face viața de zi cu mai ușoară, dar la care nici nu ne-am gândi.

Un exemplu recent vizează banalele sticle de ulei, nelipsite din casele românilor. Videoclipul are zeci de mii de vizualizări și sute de comentarii.

Avem de prăjit un ou. Luăm o tigaie, scoatem din dulap sau din cămara o sticlă de ulei, desfacem capacul principal și, dacă este abia cumpărată, rupem și capacul mic din interior, cel care are, în cele mai multe cazuri, un inel de plastic pe el. Greșit! Un internaut a demonstrat care ar putea să fie utilitatea acelui dop interior.

Toată lumea scoate capacul de la sticla de ulei, dar e greşit. La ce foloseşte, de fapt

Părerile sunt împărțite

În înregistrarea video ce face valuri pe Tik Tok, cel care a postat clipul susține că a descoperit adevăratul motiv pentru care sticlele de ulei noi au în interior un dop special ce cuprinde și un inel de plastic. Se pare că uleiul se poate strecura prin acel dop sigilat, curgând în cantități mici, ajutându-ne să controlăm mai bine cantitatea folosită.

Dezvăluirea a iscat dezbateri serioase în secțiunea de comentarii. În timp ce unii susțin că dopul acela e strict pentru a împiedica scurgerile din sticlă la transport și este și o dovadă a faptului că sticla nu a fost utilizată înainte, alții spun că dopul permite uleiului să curgă foarte încet pentru că atunci când gătim să nu punem prea mult fără să vrem, mai ales că la gătit uleiul trebuie folosit în cantități moderate, așa cum recomandă specialiștii în nutriție.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.