Tone Tiselj „Câştigarea Cupei României este următorul nostru obiectiv

final4HCM Baia Mare luptă pentru a cuceri, a treia oară consecutiv, Cupa României. Mâine, handbalistele lui Tone Tiselj vor întâlni Universitatea Neptun Constanţa în semifinală, începând cu ora 14.00, pentru ca duminică să fie ziua finalelor. „Câştigarea Cupei României este următorul nostru obiectiv. Am făcut lucruri bune în Liga Campionilor. Acum trebuie să încercăm să facem lucruri bune şi în Cupa României. Este o mare provocare”, a declarat antrenorul Tone Tiselj.

. în optimi HCM a eliminat Corona, în sferturi a trecut de U Alexandrion

Campioanele au trecut în optimile Cupei României de Corona la Braşov cu 25-21, iar în sferturi de U Alexandrion Cluj în Baia Mare cu 35-23. În semifinale, mâine, handbalistele lui Tone Tiselj îşi vor măsura forţele cu Universitatea Neptun Constanţa, o echipă în compania căreia băimărencele nu au cunoscut înfrângerea în Liga Naţională în acest sezon: 36-23 a fost scorul în tur, în Baia Mare; 29-27 a fost în retur, în Constanţa. „Nu consider semifinala un joc uşor, cred că în orice meci se poate întâmpla orice. Trebuie să fim concentrate”, a avertizat Barbara Arenhart.

. HCM Baia Mare a câştigat Cupa României în premieră
în 2013

De două ori a câştigat HCM Baia Mare Cupa României: prima oară se întâmpla în 2013, atunci când băimărencele învingeau Corona Braşov în Oradea, la scorul de 33-26 (15-12); a doua oară s-a întâmplat în 2014, când HCM-ul învingea HCM Roman în Târgovişte, la scorul de 23-21 (11-8). Numai două echipe au cucerit de mai multe ori acest trofeu. Este vorba despre cea din Râmnicu Vâlcea (de 13 ori) şi  Ştiinţa Universitatea Bacău (de cinci ori). La finele turneului final din Baia Mare, handbalistele de la HCM vizează câştigarea trofeului pentru a treia oară consecutiv. „Ne dorim enorm să câştigăm Cupa României”, a mărturisit Paula Ungureanu.

. programul Final 4

Semifinalele se joacă mâine, 25 aprilie, după următorul program: 11.30, SCM Craiova – CSM Bucureşti; 14.00, HCM Baia Mare – Universitatea Neptun Constanţa. Duminică, 26 aprilie, echipele învinse în semifinale îşi dispută finala mică începând cu ora 14.00, pentru ca echipele învingătoare să lupte pentru marele trofeu de la ora 16.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.