TOP 3 greșeli care îți pot afecta imaginea în societate

Prima impresie pe care o faci în societate, este de multe ori cea mai importantă. De la hainele pe care le porți, la cum te prezinți ca persoană, aceste aspecte sunt esențiale în foarte multe situații din viață. Fie că vorbim de participarea la un interviu sau o cină romantică, este important să acorzi atenție în plus aspectului tău exterior.

Iată top 3 greșeli care îți distrug imaginea în fața celorlalți

  1. Poți haine necălcate, cu fire scoase sau care s-au decolorat

Orice om are hainele lui preferate pe care le-ar purta non-stop. Însă, dacă nici după eforturi de a le păstra cât mai intacte și nu pot fi recondiționate, este cazul să renunțăm la ele. O ținută cu haine vechi îți poate da un aspect neîngrijit, ceea ce nu te va avantaja deloc atunci când vei cunoaște oameni noi. Nici purtarea hainelor necălcate nu este de ignorat, pentru că acest lucra îți va știrbi autoritatea și eleganța.

De asemenea, alegerea culorii este un aspect important. O nuanță ștearsă te va induce în anonimat, în timp ce una vie te va scoate în evidență. Hainele pe care le porți spun foarte multe despre tine, ca individ. Cel mai bine ar fi să încerci stiluri diferite, să ceri păreri și să-l alegi pe cel în care te simți cel mai confortabil. Vei vedea o adevărată schimbare în atitudinea ta.

2. Folosești obiecte clar deteriorate, pare că nu ai grijă de lucrurile tale

Atunci când ești văzut cu obiecte deteriorate, dai impresia că nu ești responsabil. Telefonul este accesoriul pe care îl ai non-stop în buzunar și îndeplinește incredibil de multe funcții – el îți este partener de afaceri, legătura cu familia și grupul tău social, harta prin care ajungi la destinație și o sursă de divertisment. Un telefon cu un display spart nu te avantajează în nici un mediu. Acest lucru va da impresia de neseriozitate în grupul de la muncă, iar în viața personală de dezinteres. Dacă te găsești în situația descrisă, cum ai ocazia, schimbă ecranul de la Samsung sau orice alt telefon deții. Există variante multiple pentru toate modelele de pe piață, potrivite pentru buzunarul tău. Vei vedea că a meritat investiția.

3. Nu ai grijă de tine

E normal să nu ai întotdeauna chef să te aranjezi foarte mult, însă nu ar trebui să pară niciodată că neglijezi igiena personală. Părul tău nu poate să arate gras sau nespălat, pielea trebuie să respire, iar dinții trebuie să fie curățați după fiecare masă. De multe ori, ceilalți nici măcar nu te atenționează și observi mult prea târziu aceste aspecte, care te pot arăta în fața unui angajator, de exemplu, într-o lumină nefavorabilă. Dezvoltă-ți un obicei din a verifica din când în când dacă totul este în ordine. Atenția la detalii este o trăsătură foarte apreciată și importantă în viața unui om de succes. Folosește-te de camera telefonului sau de o mică oglindă aflată la îndemână. Încearcă să ai întotdeauna pantofii curățați și hainele lipsite de scame.

Așadar, imaginea contează pentru că persoanele își fac o părere despre ceilalți mult mai repede de cât pot realiza. Tu făceai aceste greșeli? Dacă da, evită-le pe viitor, iar imaginea ta va fi îmbunătățită considerabil. Sursa foto: dreamstime.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.