TOP 3 lucruri esențiale pe care orice șofer este bine să le aibă la mașină

Ai reușit să pui niște bani deoparte și ai vrea să-i investești în accesorizarea mașinii, însă încă nu te-ai hotărât ce să-ți iei mai exact? Vrei să fii cât se poate de practic și să faci ca investiția să merite pe termen lung? Ți-ai dori să ai o mașină dotată cu tot ce este nevoie pentru a ieși cu bine din orice situație neprevăzută care s-ar putea ivi? Ei bine, atunci ai nimerit la fix! Acest articol ți-a pregătit 3 lucruri extrem de importante pe care e bine să le ai în mașină pentru a putea contracara eventuale probleme pe care le poți întâmpina pe drum, așadar urmărește-l în continuare pentru a vedea despre ce e vorba!

Iată ce este recomandat să ai mereu la mașină

  1.     Stație

În cazul în care planifici o călătorie lungă, stația este de mare ajutor, deoarece poți comunica în timp real cu alți conducători, care te pot informa cu privire la starea drumului, pentru a ști din timp cum să acționezi. De asemenea, aceștia te pot anunța în caz că se află un echipaj de poliție oprit într-un anumit punct pentru a nu fi luat prin surprindere sau dacă s-a petrecut un accident și ai posibilitatea de a modifica traseul.

  1.     Cârlig de remorcare

Cel de-al doilea lucru extrem de important pentru orice șofer în diferite situații sunt cârligele de remorcare de la AutoGedal – din nou, folositoare, în mod deosebit, în cazurile când pleci la drum lung, aceste cârlige te pot ajuta să atașezi mașinii tale o rulotă cu care poți pleca în vacanță fără să mai fie nevoie să plătești și cazare. Totodată, dacă la un moment dat vei avea nevoie să cari ceva care nu încape în mașină, poți atașa fără probleme o remorcă în care poți depozita și transporta orice dorești. Nu în ultimul rând, cârligul de remorcare este util și în trafic atunci când un șofer neatent intră în mașina ta, iar acesta îl va bloca și mașina ta va rămâne intactă.

  1.     Cabluri de curent

De câte ori ți s-a întâmplat ca tu sau unul dintre prietenii tăi să rămâneți fără baterie la mașină și niciunul dintre voi nu aveați la îndemână cabluri de curent cu ajutorul cărora să transferați curent de la o mașină la alta? Ei bine, cu siguranță, nu a fost o experiență foarte plăcută pe care ai vrea s-o repeți vreodată. Așadar, ușurează-ți viața din acest punct de vedere atât ție, cât și celor dragi care ar putea avea nevoie să faci asta pentru ei și îți vor rămâne profund recunoscători.

   Așadar, dacă vrei să eviți cele mai neplăcute situații cu care te-ai putea confrunta ca șofer, asigură-te că ai cu tine în mașină în permanență toate lucrurile regăsite de-a lungul acestui articol. Nu mai e nevoie să fie menționat și faptul că pe lângă acestea trebuie să ai trusa medicală, extinctorul, triunghiurile reflectorizante, roata de rezerva alături de cric și, de ce nu, un car kit.Sursă foto: Pixabay.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.