Toţi facem GREŞEALA asta! Cum trebuie de fapt să fierbem FASOLEA

fasoleAmanda Rose, un psiholog şi cercetător din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide”, a explicat cum trebuie consumată, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietăţile sale.

Leguminoasele – fasolea, soia, năutul, lintea, arahidele sunt bogate în minerale, însă, potrivit dr. Rose, organismul nostru asimilează aproximativ jumătate din cantitatea nutrienţilor, scrie observator.tv.

Iată cum trebuie preparată fasolea:
– Combinaţi apă clocotită cu apă filtrată şi turnaţi peste fasole până acoperiţi complet boabele. Faceţi asta cu o zi înainte de a găti propriu-zis fasolea şi puneţi vasul într-un loc cald.
– Păstraţi apă fierbinte într-un termos şi pe măsură ce boabele absorb apă, completaţi din nou până sunt acoperite complet.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.