Tradiții Chiorene a ajuns la a XV-a ediție. Ce trebuie să știe operatorii economici și meșterii populari ce vor să ia parte la eveniment?

Comuna Săcălășeni are ca formă de manifestare emblematică ”Festivalul Tradiții Chiorene”, eveniment ce se desfășoară anual, în perioada cireșelor de iunie.

Dea lungul timpului au luat parte la festival persoane marcante ale folclorului și nu numai. Sergiu Vaida a participat în mai multe ocazii la evenimentele culturale din comuna Săcălășeni. Printre invitați s-au numărat și Mihai Patrașcu, director al Aeroportului Satu Mare și binecunoscutul Mircea Diaconu.

La eveniment sunt așteptați, ca de fiecare dată, operatori economici și meșteri populari care pot să își comercializeze produsele în cadrul festivalului. Cei interesați trebuie să se prezinte la sediul primăriei cu o cerere pentru acest fapt.

Astfel pentru participanții la festival administrația locală anunță urmatoarele:

”Prin prezenta vă comunicăm că în data de 16 iunie 2024, se desfășoară în Comuna Săcălășeni festivalul „Tradiții Chiorene” ediția a XV-a. Dacă sunteți interesați să participați cu standuri pentru comercializarea de preparate (mici, grătare, etc.), suc, bere și alte produse, vă rugăm să depuneți o cerere la sediul primăriei până vineri 24 mai ora 10.00, nedepunerea cereri până la acest temen îngreunează organizarea evenimentului și cererile depuse după acest termen nu vor fi luate în considerare.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la nr. de telefon 0723144200 administrator public  Margareta-Anișoara POP.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.