Trafic blocat pe DN18: Un jeep a făcut PRAF un stâlp de curent!

În seara zilei de 10 noiembrie a.c., în urma cu câteva minute, la intrarea în Sighet dinspre Vadu Izei s-a produs un accident de circulație, care a lăsat în beznă întreaga zonă și a blocat parțial circulația pe DN 18 (Baia Mare – Sighetu Marmației).

Accidentul s-a produs după ce o remorcă improvizată, legată de un autoturism de teren, s-a desprins de acesta și a deteriorat un gard aflat pe marginea drumului, rupând totodată și un stâlp de beton aparținând Electrica.

Ca urmare a incidentului, zona respectivă a rămas în beznă iar firele de curent căzute la pământ au provocat numeroase scântei. Accidentul a prezentat un grad ridicat de pericol, în sensul că remorca scăpată de sub control putea izbi mașinile ce veneau din sens invers sau pietoni aflați pe marginea drumului, rănindu-i.

Din declarațiile martorilor se pare că remorca atașată la mașina de teren era una improvizată, fiind încărcată la refuz cu țevi de metal. Remorca s-ar fi desprins ca urmare a faptului că șoferul autoturismului de teren care tracta remorca s-a deplasat cu viteză foarte mare la ieșirea de pe podul Vadului, în condițiile în care se intra în curbă și drumul era cu denivelări, ca urmare a lucrărilor de reabilitare ale drumului, lucrări care par să nu se mai termine.
sursa:sighet247.rostalp

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.