Trafic de coşmar la frontieră. Cozile se întind pe zeci de kilometri

Şoferii de camioane care vor să intre în ţară, venind din Ungaria, sunt nevoiţi să stea la cozi kilometrice ore în şir . Poliţiştii de frontieră fac controale amănunţite pentru a preveni intrarea pe teritoriul României a persoanelor suspecte de terorism.

Cozile interminabile se datorează şi inspectorilor ANAF care verifică la sânge actele TIR-urilor care transportă marfă.

Şoferii sunt nemulţumiţi de modul în care procedează autorităţile şi spun că verificările durează prea mult.

,,Ar putea să ia actele dinainte să facă copii după taloane, după buletin. Apoi ar putea aştepta fiecare camion şi în momentul în care ajunge să ia actele. Aşa până se duce, le ştampilează, le copiază… Durează foarte mult”, spune un şofer, potrivit digi24.ro.

Coada de camioane se întinde pe kilometri buni în interiorul statului maghiar. Pentru a reduce cât mai mult timpul de aşteptare în vama Borş, autorităţile au suplimentat numărul benzilor de intrare în România atât pentru camioane cât şi pentru maşini. De asemenea numărul poliţiştilor de frontieră care fac controlul a fost şi el suplimentat.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră spun că aceste controale amănunţite vor fi aplicate pe o perioadă nedeterminată, astfel că şoferii ar trebui să le ia în calcul, atunci când vor să treacă graniţa.
sursa:rtv.nettir bors

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.