Trafic infernal pe DN 18! Senatorul Pop se declară indignat și solicită măsuri de urgență din partea Consiliului Județean Maramureș!

996783_901725073259738_3971640220298722495_nTrafic infernal pe DN 18! Senatorul Pop se declară indignat și solicită măsuri de urgență din partea Consiliului Județean Maramureș!

Pe site-ul de socializare Facebook a apărut pe  comunitatea ”Maramureș”   o postare care arată că, ”prins în trafic pe DN 18, senatorul Liviu Marian Pop recunoaște că drumul este un dezastru și că e îngrijorat pentru viața participanților la trafic. ”Consiliul Județean să ia măsuri, sunt indignat”, se pare că a afirmat senatorul de Maramureș al Colegiului 3, Maramureș Nord.

Comentariile n-au întârziat să apară, urmate cu extrem de mare rapiditate de răspunsurile senatorului Pop. ”Să îl ducă șoferul mai des pe acolo, poate îl repară într-un week-end atunci, nu într-un an”, a scris An El Aetanev. Răspunsul parlamentarului a fost promt: ”Este reparat de trei ani. Și merg foarte des pe el”. Și Elena Hudema a întrebat: ”Până acum unde a trăit de nu a văzut drumurile țării? Dar jafurile din codrii patriei?”. Și acesteia, senatorul de Maramureș, Liviu Marian Pop i-a răspuns: ”Drumul este reabilitat total de 3 ani.. Deci știu cum stau lucrurile”.

VISEU de SUS sub ZAPADA. Masinile de dezapezire au cedat!GALERIE FOTO

Singurul lucru la care fostul ministru de Dialog Social nu a avut obiecții a fost tocmai la mesajul postării, respectiv faptul că este îngrijorat de viața participanților la trafic și că deszăpezirea pe DN 18 e un dezastru, principalul vinovat fiind Consiliul Județean Maramureș.

Dacă acesta o fi un mesaj că iar există divergențe între parlamentari și conducerea CJ Maramureș nu comentăm, neînțelegerile între cele două entități fiind vechi și deja cunoscute. Mai grav ar fi să existe probleme în sânul partidului pe care parlamentarul îl reprezintă, dat fiind faptul că din executivul CJ face parte și liderul județean al PSD Maramureș și șeful direct al senatorului Pop pe linie de partid.

Tot pe comunitatea ”Maramureș” au fost postate și imagini cu locația utilajelor de dezăpezire care nu au fost găsite pe DN18.

Amalia Babici Man

 

Loading...

2 COMENTARII

  1. Da cum vreti sa se circule fratilor daca a nins cam de la ora 10 seara si astia cu dezapezirea au iesitabea a 2 a zi la ora 11 nu se poate atatea ore sa nu curete nimeni si e vorba de DN 18, t

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.