Traficanţi de droguri de mare risc arestaţi de poliţişti

drog, drog prafPoliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat trei persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, în urma unei percheziții efectuate la un imobil folosit pentru vânzarea de droguri.

La data de 3 martie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat o percheziție la un imobil din Bucureşti, folosit pentru vânzarea de droguri de mare risc, respectiv heroină.

Activitatea s-a desfășurat într-un dosar penal în care trei persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 63 de ani, sunt cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Aceștia sunt bănuiți că, în perioada decembrie 2014 – martie 2015, ar fi deținut și comercializat heroină, pe raza sectorului 2 a municipiului București.

Persoanele în cauză, două femei și un  bărbat, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T..

Faţă de acestea a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi sesizată instanța de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.