Tragedia de la COLECTIV aduce măsuri drastice pentru patronii băimăreni!

incendiuÎn urma tragicului accident produs în clubul Colectiv din București, primarul Cătălin Cherecheș împreună cu consilierii locali au convocat o ședință pentru a adopta măsurile necesare evitării oricărei tragedii de genul acesta.

Scopul întâlnirii de azi a fost aprobarea unui nou regulament local de funcționare a localurilor publice. Astfel spus, patronii de localuri sau pub-uri din Baia Mare vor trebui ca în perioada următoare să își pună lucrurile în ordine într-un mod corect, altfel, vor risca închiderea afacerii.

Noul regulament presupune ca toți patronii de unități de alimentație publică vor fi nevoiți ca într-o perioadă de 30 de zile să depună la Primărie noi documente care să ateste faptul că dețin tot ceea ce înseamnă avize sau acorduri de la ISU, DSP, Protecția Consumatorului, Inspectoratul de Stat în Construcții, Direcția Sanitar Veterninară, dar și de la instituțiile de mediu.

Conform Poliției Naționale, toate localurile care funcționează după ora 22:00 au obligativitatea de a asigura spațiul cu agenții unei firme de pază. În cazul în care doresc schimbarea firmei repsective, timp de 5 zile trebuie să anunțe obligatoriu modificarea contractului. De asemenea vor mai trebui avize de la furnizorul de apă, energie electrică, canalizare și gaz.

Pe parcursul sedinței s-a dezbătut și programul de funcționare al localurilor care organizează nunți, pentru a nu deranja cetățenii, care urmează a fi stabilit, precum și ridicarea problemei cu privire la interzicerea fumatului în zone publice, teme care urmează a fi soluționate.

 

1 COMENTARIU

  1. Fratilor,ne invirtim in juru cozii,suntem manipulati ne e frica sa cerem ceea ce vrem si ne trebuie,LEGEA,degeaba schimbam minstri sau alti politicieni,pleaca ai lor vin ai lor,noi ramanen cu NIMIC,din contra pierdem prin prin credibilitatea TARI caretot noi vom platio cu greu,nu putem cere LEGEA MOARTE PENTRU MOARTE SAU SCHILODIREA suntem o tara civilizata,dar putem cere legi sigure, PRECUM CEL CE NU RESPECTA UN AVIZ PUSCARIE MINIM ZECE ANI IAR CEL CE TREBUIE SAI VERIFICE PUSCARIE PE VIATA,TOATE LA URGENTA FARA DREPT DE APEL,RECURS SI ALTE DREPTURI ,CARTI ,DOSARE INTERMINABILE,LALAITE,astfel vomcastiga si noi prostimea drepturile noastre.Aceste legi sa cuprinda toata gama de activitati,de la turism pana la societati capusa care ne jegmanesc,as include inclusiv contrctele de munca,se fac pe doua ore dar ne folosesc 14_15 ore,sa dispara expresia A NEGOCIA,e un fiasco total,un pumn care nil baga in gura,meseriasu e platit cu salariu minim pe economie caun necalificat,pe cand patroni iau bani pe noi legal ca cei mai buni meseriasi,sa se intocmeasca grile de salarizare in cadrul patronatelor precum la buget,daca se vor da astfel de legi clare fara POTITE ,se vor schimba singuri.
    ASTA VREM ASTA SĂ CEREM,LEGI DE TEMUT,SĂ NU PLECĂM DIN STRADA PINA NU SE PUBLICA IN MONITORU OFICIAL,ALTFEL SCHIMBAM DOAR PARU NU SI NARAVU,practic asta am facut 25 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.