TRAGEDIE CUMPLITA!!! COPII arsi in CASA! Mama plecata dupa BAUTURA!!!IMAGINI SOCANTE

cavnicDispeceratul I.S.U. Maramureș a fost anunțat ieri , la ora 02:57, despre izbucnirea unui incendiu în localitatea Cavnic, pe strada Izvor Dobaș. Spre locul intervenției s-au deplasat cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj S.M.U.R.D. pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare. Ajunși la locul incendiului pompierii au constatat că incendiul se manifesta la acoperișul a două case aflate în vecinătate una de cealaltă. Pentru lichidarea incendiului pompierii băimăreni au primit o mână de ajutor din partea pompierilor voluntari din cadrul S.V.S.U. Cavnic.

În urma incendiului au rezultat 5 victime cu vârste cuprinse între 1 și 24 de ani, cu arsuri de gr. I și II pe suprafața corpului în proporție de 10%-40%. Victimele au fost preluate de către ambulanțele S.M.U.R.D. și S.A.J. și au fost transportate la UPU SMURD Baia Mare. Ulterior, 2 dintre victime, copii, unul în vârstă de 1 an și celălalt în vârstă de 3 ani au fost transportați cu o aeronavă aparținând Inspectoratului General al Aviației din M.A.I. la Spitalul ” Grigore Alexandrescu” din București.cavnic1

De asemenea, flăcările au distrus circa 40 de metri pătrați din acoperișul de lemn învelit cu carton bituminat, mobilier din cameră și bucătărie, 25 de metri pătrați din acoperișul celei de a doua construcții, învelit cu ondulin. S-au degradat circa 80 de metri pătrați de perete din B.C.A. și 100 metri liniari de instalație electrică.

UPDATE: Baietelul de trei ani a murit la Spitalul din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.