TRAGEDIE CUMPLITA. Doi bunici și un copil în vârstă de 14 ani au MURIT într-un ACCIDENT GRAV!!! FOTO

accident-intre-localita-ile-ha-eg-i-ciopeia_405207Neatenţia la volan şi depăşirea riscantă au făcut ca trei oameni să nu se mai întoarcă niciodată acasă!

Accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei la volan și din cauza efectuării unei manevre de depășire riscante. Conducătorul autoturismului, înmatriculat în județul Gorj, a încercat depășirea unui autovehicul, intrând pe contrasens și ciocnindu-se frontal cu un autotren încărcat cu marfă. Impactul a fost atât de devastator, încât cele două autovehicule au ieșit în afara părții carosabile, iar zeci de bucăți au fost împrăștiate pe drum. Circulația în ambele sensuri a fost oprită.

Un grav accident rutier a avut loc, astăzi, între localităţile Hațeg şi Ciopeia, pe Drumul Național 66, ce leagă localităţile Deva şi Petroșani, pe fondul neatenției la volan. Din datele furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie rezultă că în tragicul accident au fost implicate două mașini: un autoturism și un tir de mare tonaj,informează RomaniaTv.

Accidentul a avut ca rezultat distrugerea unei familii, doi bunici și un copil în vârstă de 14 ani pierzându-şi viața, lăsând în urmă durere și tristețe. La fața locului au sosit rapid echipajele medicale de la ambulanță și descarcerare, dar, din pacate, medicii nu au  mai putut face nimic pentru a salva viața victimelor blocate între fiarele autoturismului. Martorii care au asistat la producerea accidentului au fost șocați.

 Se știe că neatenţia la volan, depășirea limitei de viteză, depășirile periculoase sau efectuarea de manevre riscante sunt principalele cauze ale producerii  accidentelor. Potrivit autorităților, astfel de evenimente rutiere au luat amploare în ultima perioadă. Cazuri asemănatoare sunt tot mai des întâlnite pe teritoriul României. Printre cei mai iresponsabili șoferi se numără cei care dețin mașini înmatriculate în Bulgaria sau cei care au mașini puternice și se consideră regii șoselelor, punând în pericol atât viața lor cât și pe cea a celorlalți participanți la trafic.

Poliția Rutieră trage un semnal de alarmă pentru toti conducatorii auto: prudenţa la volan și evitarea executării manevrelor sau depășirilor riscante, ce încalcă regimul legal al circulaţiei rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.