TRAGEDIE CUMPLITĂ: Elevă ORFANĂ. Sinucidere CUTREMURĂTOARE. Vezi de ce…

TRAGEDIE CUMPLITĂ: Elevă ORFANĂ. Sinucidere CUTREMURĂTOARE. Vezi de ce…

Tânăra care a fugit dintr-un centru de servicii sociale a fost găsită MOARTĂ

O fată de 16 ani, din comuna dâmbovițeană Dărmănești, care a fugit acum câteva luni din Complexul de Servicii Sociale „Floare de Colț” Târgoviște, a fost găsită decedată la locuința sa, după ce a luat mai multe pastile.

Fata provine din sistemul de protecție a copilului și, deși locuia într-un centru, fugea des de acolo. Era adusă înapoi de polițiști, când o găseau pe străzi, potrivit Agerpres.

Minora fusese instituționalizată în 2014, după ce a fost prinsă că practica prostituția. „A fost inclusă într-un program de consiliere, pentru că era și victimă într-un dosar de trafic de minori. A avut internări la neuropsihiatrie și avea tulburări de comportament. Din octombrie, Poliția nu mai știa nimic de ea„, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița, Cerasela Gurgu.

Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit în noaptea de vineri spre sâmbătă în locuința sa.
Fata a fugit din centru acum patru luni, împreună cu o altă colegă. Cea de-a doua fată nu a fost găsită, iar surse din rândul anchetatorilor spun că și ea practica prostituția.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.