TRAGEDIE CUMPLITA la MOISEI. Un şofer din BORSA a MURIT strivit de mașina cu care s-a răsturnat în râpă!

Potrivit informaţiilor venite de la faţa locului, şoferul unei firme de panificaţie a decedat strivit de maşina cu care s-a răsturnat în râpă.

Militarii au intervenit pentru scoaterea victimei din autoturismul căzut în albie, după care paramedicii SMURD au iniţiat manevrele de resuscitare. Din nefericire, însă, rănile bărbatului au fost foarte grave, iar acesta nu a mai putut fi salvat.

VEZI: MOISEI – Masina cazuta in albia unui parau

Potrivit informaţiilor furnizate de primarul comunei Moisei, Toader Şteţcu, şoferul era şofer al unei firme de panificaţie din Borşa care efectua frecvent transporturi în localitate. „La un moment dat, pe drumul care duce la mănăstire, în drum în pantă, şoferul s-a oprit să dea pâine unor clienţi. Maşina era oprită, dar a luat-o la vale. Cel mai posibil, şoferul ar fi uitat să tragă frâna de mână. Bărbatul a alergat după maşină, a reuşit să se urce la volan, dar deja maşina aproape căzuse. De la drumul de beton la marginea apei e o diferenţă de nivel de aproape cinci metri, iar maşina s-a răsturnat exact pe partea şoferului. Au încercat cei de la SMURD să îl resusciteze, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic”, a arătat primarul din Moisei. Potrivit informaţiilor existente, bărbatul avea aproximativ 60 ani.

Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs tragedia, urmând a dispune măsuri legale.

sursa:infomm.ro

foto:arhivaaccident-jeep

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.