TRAGEDIE CUMPLITA: O MAMĂ ÎNSĂRCINATĂ A MURIT ÎNCERCÂND SĂ-ŞI SALVEZE COPILUL DIN INCENDIUL IZBUCNIT ÎN CASĂ

O MAMĂ ÎNSĂRCINATĂ A MURIT ÎNCERCÂND SĂ-ŞI SALVEZE COPILUL DIN INCENDIUL IZBUCNIT ÎN CASĂ

Femeia s-a întors în casa care ardea, pentru a-şi salva celălalt copil rămas înăuntru, dar au murit amândoi intoxicaţi cu fumUn incendiu izbucnit în jurul orei patru dimineaţa în cartierul Fairhill al oraşului Philadelphia, a făcut două victime; o mamă însărcinată şi celălalt copilaş al ei.

Informaţia a fost publicată pe portalul de ştiri MSN News care a preluat o ştire a agenţiei Associated Press.Iniţial femeia a scăpat din incendiuîmpreună cu alte rude care locuiau în respectivul imobil, dar şi-a dat seama la un moment dat de lipsa copilului său, a declarat comisarul de pompieri Derrick Sawyer de la Departamentul de Pompieridin Philadelphia.

pompieri-intervenind-la-un-incendiu_554941
Panicată, ea a fugit înapoi în interiorul clădirii în încercarea disperată de a-şi salva copilul, ignorând toate pericolele pe care le presupunea o asemenea iniţiativă hazardată.Coisarul Sawyer a declarat că femeia a murit, fiind găsită cu copilul în braţe lângă uşa dormitorului de la etajul al doilea. Fumul gros şi flăcările imense au împiedicat-o pe aceasta să mai iasă din clădire. Cauza declanşării incendiului este în curs de stabilire după ce cinci radiatoare au fost găsite în întreaga casă. Locuinţa nu era dotată cu detectoare de fum care să avertizeze locatarii şi pompierii în caz de incendiu, lucru confirmat și de Şeful Executiv al Departamentului de Pompieri din Philadelphia, Clifford Gilliam.

Doi adulţi şi patru copii au fost duşi la un spital din apropiere, unde au fost trataţi de urgenţă. Unul dintre locatari a încercat iniţial să stingă singur incendiul, a spus Sawyer, ceea ce a avut ca efect întârzierea evacuării persoanelor din imobil în timp util. În haosul creat, femeia panicată a ieşit fără celălalt copil al ei care dormea într-una din camerele locuinţei.
sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.