Tragedie cumplită: Trei oameni au murit, unul este rănit, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren! VIDEO+FOTO

O maşină a fost lovită de un tren, iar în urma impactului violent, trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar una a fost rănită. În zonă se circulă cu dificultate din cauza ceţii dense.

Trei oameni au murit, unul este rănit, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren.

Infotrafic informează că, începând cu ora 8.10, traficul rutier a fost reluat pe DN 73A Zărneşti – Vulcan, judeţul Braşov.

De asemenea, se estimează ca, în aproximativ 30 – 45 de minute, să fie reluată şi circulaţia feroviară.

O tragedie s-a produs, miercuri dimineaţa, în judeţul Braşov, unde din cauza ceţii dense se circulă cu dificultate. O maşină a fost lovită de tren. În urma impactului au rezultat patru victime. Din păcate trei dintre ele au decedat, iar a patra persoană este conştientă şi i se acordă îngrijiri medicale. Ea a suferit mai multe traumatisme.

Trei persoane au decedat, a patra persoană este conştientă, i se acordă îngrijiri medicale, a suferit mai multe traumatisme. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, o ambulaţă, un echipaj de Descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă„, a declarat, la România TV, Ciprian Streja, purtător de cuv ISU Braşov.

Potrivit Infotrafic, accidentul s-a produs în jurul orei 7.05, traficul rutier fiind întrerupt pe DN 73A, la ieşirea din localitatea Zărneşti către Vulcan.

Mai mult, din cauza accidentului şi traficul feroviar a fost blocat pe Magistrala Secundară 203 Braşov- Zărneşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.