TRAGEDIE CUMPLITA! Un bărbat a fost decapitat într-un accident GRAV!!!FOTO

Un bărbat a fost decapitat într-un accident pe DN 69. Bărbatul de 63 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie care, se pare, a fost provocat chiar de el. Şoferul circula pe direcţia Timişoara-Arad şi, cu vreo cinci kilometri înainte de intrarea în Arad a intrat pe contrasens. Aici a fost izbit frontal de un TIR care circula regulamentar spre Timişoara

Traficul rutier a fost blocat pe DN 69 Arad-Timişoara, timp de aproape o oră, din cauza unui accident în cae au fost implicate un autoturism şi un autotren.

„Fără să depăşească, fără să aibă vreun obstacol pe şosea, şoferul Skodei a virat stânga şi a intrat direct în faţa TIR-ului. Nu pot să îmi dau seama care ar fi putut fi motivul”, a spus un martor care a văzut întreaga întâmplare, potrivit aradon.ro.

Camionul a ajuns înafara părţii carosabile în urma impactului, suferind avarii în partea din faţă. „Nu am mai avut ce să fac. M-am trezit cu el în faţa mea. Am frânat, dar distanţa a fost prea mică”, a spus şi şoferul TIR-ului implicat în accident.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.