TRAGEDIE cutremurătoare.Cinci oameni ucişi de un şofer drogat!FOTO

TRAGEDIE cutremurătoare.Cinci oameni ucişi de un şofer drogat!FOTO
Cinci persoane au murit după ce au fost lovite în plin de o maşină. Oamenii aşteptau autobuzul în staţie pentru a merge la serviciu.
Un groaznic accident de circulaţie a avut loc luni dimineaţa în Brăila. Un şofer drogat a mers mai intâi câteva sute de metri pe contrasens, cu viteză maximă. În clipa in care i-a apărut in faţă o maşină, a tras de volan şi a intrat direct in staţia de autobuz. Patru oameni au murit pe loc, doi dintre ei erau soţ şi soţie. O altă victimă a decedat in drum spre spital.

Nicoleta Pârlog – 41 de ani – mamă a doi copii, o fată de 18 ani (clasa a XII-a) şi un băiat de 10 ani (clasa a IV-a). Femeia lucra la o fabrică de încălţăminte de pe Râmnicu Sărat.

Soţii Oprea – Nicoleta (37 de ani) şi Florin (40 de ani). Ea lucra ca vânzătoare în Piaţa Mare, iar el la Uzina de Apă. Au un băiat de 10 ani, clasa a IV-a.

Mirela Iosub – 41 de ani, nu are copii. Lucra ca vânzătoare la un magazin alimentar din Piaţa Concordia.

O altă femeie, Anişoara Toader, 52 de ani, lucra la o fabrică de confecţii, scrie adevarul.ro.

Şoferul care a omorât 5 oameni într-o staţie de autobuz din Brăila era drogat. Tânărul de 27 de ani, cunoscut ca epileptic, a fost depistat pozitiv cu 3 substanţe interzise. De altfel, in scenele filmate de camerele de supraveghere se vede cum el gonea nebuneşte pe contrasens şi a intrat în oameni fără nicio urmă de frânare. Accidentul a avut loc pe o şosea aglomerată, într-un cartier mărginaş al Brăilei.

În maşina care a provocat tragedia se aflau şoferul şi o femeie. Amândoi sunt acum in spital. Şoferul are 128 de kilograme şi a fost scos cu greu din maşina distrusă.

De la începutul anului 2016, s-au produs o serie de astfel de eveniment.

sursa:romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.