Tragedie de Crăciun! DOLIU în lumea muzicii! Toata lumea e indurerata. Era atat….foto

Tragedie de Crăciun! DOLIU în lumea muzicii! Toata lumea e indurerata. Era atat….foto

Trupa a fost lovită de tsunami după erupţia vulcanului Anak Krakatau, în timp ce susţinea un concert în aer liber la Tajung Leesung Riefian Fajarsyah, iar basistul Bani s-a stins din viață.

Basistul trupei Seventeen a murit. Solistul trupei pop indoneziană a postat un filmuleţ pe Instagram, în care i-a anunţat pe fani, plângând, că basistul şi managerul grupului au murit.
Basistul trupei Seventeen a muritI-am pierdut pe basistul Bani şi pe managerul Oki Wijaya. Andi (toboşarul) şi Herman (chitaristul) şi Ujang (din staf) nu au fost găsiţi. Vă rog să vă rugaţi pentru ca soţia mea Dylan să fie găsită curând. Restul sunt în siguranţă, deşi au răni şi oase rupte. Vă rog, rugaţi-vă pentru ca soţia mea Dylan, Andi şi Herman şi Ujang să fie găsiţi repede”, a spus el, potrivit The Guardian şi CNN.

Un tsunami devastator a lovit Indonezia, în urma erupției unui vulcan, iar cel puțin 280 de persoane au murit. În plus, peste 1000 au fost rănite după ce un val uriaș a lovit duminică dimineață zonele de coastă ale arhipeleagului, potrivit Libertatea. 

Tsunamiul a măturat sâmbătă seara malurile Strâmtorii Sunda, care desparte insulele Sumatra şi Java. Catastrofa s-a soldat cu 281 de morţi, peste.1.000 de răniţi şi 57 de persoane date dispărute, potrivit unui nou bilanţ prezentat luni. Un bilanţ precedent anunţa 222 de morţi. ”Numărul victimelor va continua să crească”, a preconizat Sutopo Purwo Nugroho, un purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale indoneziene de Gestionare a Catastrofelor. Echipe de salvatori încercau, cu ajutorul unor escavatoare şi altor echipamente grele, să degajeze ruine de pe malurile devastate ale strâmtorii, de unde mii de persoane au fost evacuate.

”Armata şi poliţia verifică atent ruinele pentru a vedea dacă sunt alte victime”, a declarat Dody Ruswandi, un reprezentant de rang înalt al agenţiei. Operaţiunile de salvare urmează să dureze o săptămână. Valul a atins coastele de sud ale Insulei Sumatra şi extremitatea de vest a Insulei Java, distrugând unele clădiri. El a avut loc în urma erupţiei vulcanului cunoscut sub numele de ”copilul” legendarului Krakatoa, Anak Krakatoa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.