Tragedie: Două elicoptere s-au ciocnit în timp ce filmau pentru un reality-show. Zece oameni, morți-FOTO

elicopterZece oameni au murit, luni, în cea mai mare tragedie din istoria recentă a spectacolelor de televiziune. Două elicoptere care filmau o competiție de supraviețuire transmisă în direct s-au ciocnit.

 Opt francezi care participau la acest reality-show numit ‘Dropped’, realizat pentru canalul francez TF1, și cei doi piloți argentinieni au murit în accident, transmit autoritățile locale argentiniene din provincia La Rioja. Printre victime se află trei sportivi de performanță francezi- navigatoarea Florence Arthaud, boxerul Alexis Vastine și înotătoarea Camille Muffat.
elicopter1Cele două aparate au intrat în coliziune în timpul filmărilor și toate cele zece persoane aflate la bordul celor două aparate au murit, a declarat Luis César Angulo, oficial responsabil cu securitatea în provincia La Rioja.Un elicopter aparținea autorităților locale din provincia la Rioja și celălalt celor din provincia Santiago del Estero. Concursul era produs de societatea de producție franceză pentru jocuri de aventură ALP pentru canalul francez de televiziune TF1. Emisiunea urma să fie difuzată la vară în Franța. Filmările au fost suspendate și toate echipele implicate vor fi repatriate în Franța, a anunțat APL.

„Dispariția brutală a compatrioților noștri este o imensă tristețe”, a transmis președintele francez Francois Hollande, în cursul nopții de luni spre marți, într-un mesaj publicat de Palatul Elysee, scrie lemonde.fr, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.