Tragedie în fotbalul românesc. O legendă a fotbalului a murit într-un accident rutier. foto

Tragedie în fotbalul românesc. O legendă a fotbalului a murit într-un accident rutier. foto

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Marian Bașno, o legendă a fotbalului din Vâlcea, s-a stins din viață în urma unui accident rutier.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Acesta ar fi intrat pe contrasens și s-ar fi izbit violent de un alt autoturism. Medicii sosiți la fața locului au încercat în zadar manevre de resuscitare.

Tragedie în fotbalul românesc. Unul dintre cei mai mari jucători ai fostei echipe de fotbal Chimia Râmnicu Vâlcea, Marian Başno, a murit duminică, 13 iunie, într-un accident rutier pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea.

Accidentul s-a produs în zona Budeşti – Goleşti, de pe Dealul Negru, duminică dimineaţa, când maşina fotbalistului a intrat în coliziune cu un alt autoturism.  În urma impactului, au avut de suferit patru persoane, dintre care trei au fost transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea. Printre ei se afla şi Marian Başno, de 67 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

„Tragedie în fotbalul vâlcean! Marian Bașno s-a stins din viață în urma unui accident rutier Ziua de duminică, 13 iunie, este una neagră pentru întreaga suflare fotbalistică din județ. Un oficial al AJF Vâlcea, președintele Comisiei pentru Statutul și Transferul jucătorilor de fotbal, fost fotbalist la Chimia, cu o carieră de excepție în sportul-rege, multe meciuri la Liga I, Marian Bașno, s-a stins din viață în urma unui accident rutier. Conducea mașina AJF Vâlcea. Din primele informații, în dreptul localității Goleşti, acesta ar fi intrat pe contrasens și s-ar fi izbit violent de un alt autoturism. Medicii sosiți la fața locului au încercat în zadar manevre de resuscitare”, scris Eduard Dulacioiu, un apropiat al fostului fotbalist, pe Facebook, citând Arena Vâlceană.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.