TRAGEDIE în muzica populară! Biata MARIA CÎRNECI! Nu s-a mai putut face nimic! România, în lacrimi

TRAGEDIE în muzica populară! Biata MARIA CÎRNECI! Nu s-a mai putut face nimic! România, în lacrimi
Maria Cârneci a fost șocată de dispariția tragică a marii cântărețe Ileana Ciuculete. Dispariția fulgerătoare a colegei sale a determinat-o pe Maria Cârneci să se implice alături de alte vedete din România, în lupta împotriva hepatitei C.

Este vorba despre aceeași boală din cauza căreia Ileana Ciuculete a murit, scrie ciao.ro.

„Eu, cu Catalin Botezatu si Catalin Scarlatescu suntem implicati intr-o campanie contra hepatitei C. Medicina a avansat, medicamentele sunt acum la alt nivel, la alte standarde… Tocmai din motivul asta nu vreau sa mai moara lume, tineri, copii, batrani! Se poate face un test.

Din pacate, unul din 30 de romani e purtator de virus – care se poate lua de la ustensile nesterilizate, de la stomatolog, de la manichiura, pedichiura… Si, atunci, eu ii indemn pe toti romanii sa discute cu medicul de familie, sa faca testul, iar daca, Doamne fereste!, are, nu se mai poate muri din asa ceva. (…) Mergeti si faceti testul si, daca, Doamne fereste!, sunteti purtator de virus, ala se trateaza, nu se mai moare, cum ne-au murit noua colegi!”, a declarat Maria Carneci într-o emisiune TV.Un articol de: B1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.