Tragedie la Bogdan Vodă. Patru copii au rămas orfani după ce tata lor s-a spânzurat de grinda casei

Tragedie la Bogdan Vodă. Patru copii au rămas orfani după ce tata lor s-a spânzurat de grinda casei

Primele zile din 2019 au adus și primele tragedii. În Bogdan Vodă un bărbat de 44 de ani a ales să își încheie socotelile cu viața, spânzurandu-se de grinda casei.

Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a ales să facă acest gest. Poliția a deschis o anchetă.

VEZI: PREMIERA! Antalya 2019 cu AVIONUL direct din BAIA MARE!!

Bărbatul era căsătorit şi avea patru copii. “L-am cunoscut pe bărbat, însă nu extraordinar de bine. Era căsătorit şi avea o fiică, între timp căsătorită, două fete de şcoală şi un copil cu vârsta de sub doi ani”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Anuţa Bizău, primarul comunei Bogdan Vodă.

Localnicii spun că starea familiei era una uşor precară. Se descurcau mai greu, întrucât nu aveau locuri de muncă stabile nici el, nici soţia lui. Bărbatul pleca în străinătate, cu precădere în Germania, unde efectua diverse munci temporare. Soţia lui era de loc din Bocicoiel, sat aparţinător de Bogdan Vodă şi se vorbeşte că există posibilitatea ca, în momentul suicidului, ea să fii fost acolo, la părinţii ei. “Nu se încadra pentru a obţine ajutor social, tocmai din cauza faptului că presta muncă în străinătate şi trebuia să îşi declare veniturile. Am aflat de tragedie aseară. Am anunţat faptul că, în cazul în care va fi nevoie şi aparţinătorii nu îşi vor putea permite să suporte cheltuielile, vom sprijini familia în aceste momente”, a precizat Anuţa Bizău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.