Tragedie pe şosea. Patru persoane, printre care şi doi copii, au murit într-un accident cumplit

Tragedie pe şosea. Patru persoane, printre care şi doi copii, au murit într-un accident cumplit

Patru persoane, printre care şi doi copii, de 10 şi 14 ani, au murit în urma unui accident rutier, după ce maşina în care se aflau a intrat în semiremorca tractată de un autotractor oprit.
Poliţiştii au fost anunţaţi de producerea unui accident pe DN56, în apropierea localităţii Calafat, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, scrie News.ro.
Un bărbat în vârstă de 47 de ani conducea un autoturism din direcţia Calafat către Craiova, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a lovit o semiremorcă tractată de un autotractor. Acestea erau staţionate parţial în afara carosabilului. Şoferul autotractorului este cetăţean bulgar.

În urma impactului, atât conducătorul auto, dar şi o femeie de 38 de ani şi doi copii, un băiat de 10 ani şi o fată de 14 ani, aflaţi în autoturism, au murit. Poliţiştii au stabilit că bărbatul şi femeia erau din Maglavit, iar cei doi copii din Podari. De asemenea, băiatul şi fata erau copiii conducătorului auto. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. Citeste mai mult pe RTV.NET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.