Tragedie pentru o familie! O bunică și cei trei nepoți au murit ținându-se în brațe. Un bărbat le-a spart casa și i-a înjunghiat mortal

Destin tragic pentru o familie care a murit înjunghiată. O bunică s-a stins din viață în timp ce își ținea în brațe cei trei nepoți pe care a încercat cu toate forțele să-i salveze.

Destin tragic pentru o familie care a murit înjunghiată. O bunică s-a stins din viață în timp ce își ținea în brațe cei trei nepoți pe care a încercat cu toate forțele să-i salveze.

Incidentul îngrozitor s-a petrecut în Rusia. Tatyana Krutova era bunica a trei copii, Veronika, în vârstă de opt ani, și gemenii Dmitry și Mikhail. Femeia s-a dus să aibă grijă nepoții ei în timp ce părinții acestora ieșiseră la o plimbare. Între timp, un criminal a pătruns în casa lor și i-a înjunghiat pe toți.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Oamenii legii au ajuns la fața locului, însă mult prea târziu. Toți cei patru muriseră deja înjunghiați. Bunica a murit ținându-i în brațe pe cei trei nepoți ai săi pe care a încercat să-i apere de criminal, potrivit Mirror.

Un singur copil al familiei a reușit să supraviețuiască. E vorba despre o fetiță, Olga, în vârstă de șase ani, care nu se afla prezentă acolo la momentul tragediei.

Polițiștii l-au găsit pe criminal, care a mărturisit că s-a aflat într-un moment de nebunie. Sergey Morozov, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat pentru faptele sale oribile.

Conform presei locale, criminalul avea probleme psihice grave. În pozele sale de pe rețelele sociale părea a fi un tânăr petrecăreț, sociabil, deschis, pasionat de călătorii și înconjurat de oameni.

Cunoscuții familiei sunt șocați și au povestit ce relație frumoasă aveau copiii decedați cu părinții lor.

„Cuplul nu era niciodată fără copii. Făceau totul împreună. Erau cea mai bună familie” a povestit un vecin.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs teribilul incident.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.