TRAGEDIE. Sportiva de 15 ani, lovită de un poliţist pe trecerea de pietoni, A MURIT

Tragedie în familia unei campioane naţionale la lupte. Adela Drăgan, în vârstă de 15 ani, a murit în spital după ce, de Crăciun, a fost lovită pe o trecere de pietoni de un fost poliţist. Bărbatul avea 200 de kilometri la oră. Adolescenta a ajuns la spital, a fost operată, dar nu a supravieţuit.

Adela Drăgan, clujeanca de 15 ani accidentată de un polițist din Baia Mare, a murit la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

„Adela s-a stins miercui, 30 decembrie, în jurul orei 16.00. Rănile au fost foarte grave”, a declarat profesorul de neurochirurgie Ștefan Florian.

Tânăra de 15 ani din Jucu, campion național la lupte libere, a fost operată, dar fără succes.  Prietenii Adelei au scris mesaje pline de durere pe Facebook: „Astăzi este ziua în care ne-ai părăsit, este ziua în care te-ai dus la cer, unde o să fii un înger! O să-mi fie foarte dor de tine Ade, o să-mi lipsești enorm de mult!”.

Adela Drăgan a fost accidentată în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, la ora 18.35, pe o trecere de pietoni din Jucu, de către un fost polițist.

Acesta avea 200 de km pe oră. „Cum e posibil să circuli cu 200 la oră prin localitate. Este inconștiență gravă de tot care merită închisoare pentru crimă nu pentru ucidere din culpă. În urma acestui accident, victima a fost proiectată la 40 de metri distanță”, a spus un polițist clujean.

Adela Drăgan a fost elevă la Liceul Ștefan Pascu din Cluj Napoca și era legitimată la Secția de Lupte Libere de la CSS Cluj-Napoca.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.