TRAGEDIE URIAŞĂ. Fiul de 5 ANI al unui fost mare fotbalist A MURIT

Doliu pentru un fost mare fotbalist, cu meciuri în echipa naţională şi cu mai multe trofee câştigate în carrieră: fiul său în vârstă de doar 5 ani a murit din cauza unei boli grave.

Santi, fiul în vârstă de cinci ani al fostului portar al naţionalei Spaniei, Santiago Canizares, a decedat din cauza unei afecţiuni grave, cu care s-a luptat aproape un an, informează El Pais.

„Fiul meu Santi a murit. Cred că ar trebui să fiu eu cel care vă spune, cu recunoştinţă pentru toate dovezile de sprijin şi afecţiune pe care le-am primit de la voi. El a plecat înconjurat de pace şi şi-a înţeles misiunea în aceşti cinci ani în care ne-a fost alături”, a scrsi Santiago Canizares, pe Twitter.

Santi era unul dintre tripleţii lui Canizares şi unul dintre cei patru copii pe care acesta îi are cu a doua soţie, Mayte Garcia.

„Dragostea mea, viaţa mea, îngerul meu, îţi mulţumesc pentru tot ce m-ai învăţat şi pentru pacea pe care mi-ai lăsat-o. Voi respira şi voi trăi pentru tine. Mereu cu mine. Te iubesc”, a scris mama băiatului pe reţelele de socializare.

Santiago Canizares, 48 ani, a fost unul dintre cei mai buni portari la finalul anilor ’90 şi la începutul acestui secol. A evoluat pentru Real Madrid şi Celta Vigo, înainte de a ajunge al Valencia, unde şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei. Are 46 de selecţii în naţională.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.