Tragic! 2 copii și 1 adult, încarcerați în Borșa în urma unui accident de mașină!

accident_52265200Tragic! 2 copii și 1 adult, încarcerați în Borșa în urma unui accident de mașină!

 Cu câteva minute în urmă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș a transmis in mesaj de alertă, care anunță un accident grav de mașină, petrecut în zona Joseni din Borșa. Potrivit primelor informații, în urma accidentului, trei persoane sunt incarcerate, fiind vorba de un adult și doi copii.

Oamenii legii și echipajele SMURD și ale Ambulanței s-au deplasat de urgență la fața locului, pentru a încerca să vină în sprijinul victimelor.

UPDATE: Accident cu victime… fără victime în Borșa!!!

După mesajul primit de la ISU Maramureș, cu mai puțin de 30 de minute în urmă, care anunța trei victime încarcerate, dintre care doi copii, în Borșa, am încercat să luăm legătura telefonic cu primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș, pentru a afla cât de gravă este starea de sănătate a celor implicați în accident. Promtitudinea cu care edilul de Borșa a răspuns solicitării noastre și rapiditatea cu care s-a interesat a elucidat repede misterul, iar nefericitul accident s-a transformat într-un… banal accident.

Conform informațiilor oferite de la fața locului de primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș, a fost doar o coliziune între două mașini, produsă din cauza aglomerației foarte mari din zonă, însă, din fericire, nicio victimă nu are nevoie de spitalizare sau intervenție medicală.

 

foto:arhiva

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.