Traian Băsescu, mesaj dur pentru jurnaliştii de la Antena 3 şi RTV

basescuFostul preşedinte Traian Băsescu are o ieşire dură la adresa jurnaliştilor de la Antena 3 şi România TV. După ce posturile de televiziune menţionate au prezentat materiale potrivit cărora Băsescu ar avea conturi în paradisuri fiscale, fostul şef al statului le transmite acestora un mesaj.

„Antena 3 şi RomâniaTV sunt, în opinia mea, expresia profundă a mizeriei în jurnalism.

Să sugerezi că aş avea firme înregistrate în Panama reprezintă o minciună.

Declar pentru orice român interesat că nu am avut niciodată şi nici nu am firme sau conturi bancare în străinătate.

Faptul că tandemul Antena 3/RomâniaTV duce o campanie furibundă de denigrare împotriva mea, îmi arată că v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc în ultimii 10 ani şi care, după cum constataţi, sunt greu de întors.

Patronii voştri, Voiculescu şi Ghiţă şi-au dorit ca România să fie a lor iar eu „le-am luat-o” lor şi altora ca ei şi am lăsat-o românilor la terminarea celui de al doilea mandat.

Voi, (A3 şi RTV) puteţi continua campaniile mincinoase împotriva mea, a familiei mele şi a acelora care au avut curajul să mă sprijine pînă la sfîrşit de mandat, dar niciodată nu veţi mai putea aduce ţara la cheremul unora de teapa lui Voiculescu sau Ghiţă”, scrie Băsescu pe pagina sa Facebook.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.