TRAIAN BĂSESCU rupe tăcerea: Prima reacţie în scandalul Elena Udrea-Florian Coldea

basescu1Preşedintele Traian Băsescu nu a avut nicio declaraţie din luna decembrie, când şi-a încheiat mandatul la Cotroceni, cu excepţia câtorva postări pe Facebook. Întrebarea zilei este cât mai tace Traian Băsescu având în vedere scandalul declanşat de Elena Udrea şi atacurile acesteia la adresa şefului interimar al SRI, Florin Coldea.

Elena Udrea, urmărită penal în Dosarul Microsoft şi acuzată în Gala Bute, acuza luni că „toţi marii bărbaţi politici ai ţării s-au ascuns pe sub mese”, în timp ce ea şi-a asumat rolul de a scoate la suprafaţă „planul” şefului interimar al SRI, Florian Coldea, de „a controla ţara”.

S-a speculat că unul dintre „marii bărbaţi” vizaţi de Udrea ar fi Traian Băsescu, deşi fosta şefă PMP a negat ulterior că s-a referit la fostul şef al statului.

Traian Băsescu a tăcut până acum. Fostul şef al statului a oferit însă primele declaraţii după ce a fost contactat, sâmbătă, de jurnalistul Victor Ciutacu, realizator al emisiunii „Ediția de seară”, de la România TV.

Victor Ciutacu i-a adresat, pe e-mail, mai multe întrebări lui Traian Băsescu referitoare la Elena Udrea şi denunţurile lui Gabriel sandu, iar răspunsul a fost următorul:

„Vă mulțumesc pentru invitație. Decizia mea de a nu mă implica în dezbaterea publică este valabilă. Atunci când voi decide altfel, vă asigur că voi avea în vedere invitația dumneavoastră dacă ea va mai fi valabilă. Vă doresc să aveți un an bun. La revedere. Traian Băsescu”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.