Traian-Rareș Tuș, elevul „minune” al Maramureșului, vine cu o nouă provocare.Lansare de carte, vineri, 15 septembrie , la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare!

Traian-Rareș Tuș este unul dintre copiii minune din Maramureș. CV-ul acestu tânăr este impresionant. Sportiv de performanță, medaliat olimpic național și internaționl la fizică, astronomie și astrofizică. Implicat în activități de voluntariat- dedicate comunității, iubitor de artă, membru a diferitelor asociații profesionale din țară și străinătate, elev de nota 10, student a unor facultăți de prestigiu din lume, sunt doar câteva din elementele care-l descriu. Lista nu e completă.
În data de 15 septembrie Traian-Rareș vine cu o nouă provocare. Aduce în fața cititorilor o carte care îmbină realul cu irealul, știința cu religia.

„Multiplul medaliat internaţional la fizică și astrofizică, Traian Tuș, prezintă o abordare informată și adesea surprinzătoare a uneia dintre cele mai mari preocupări din istorie: cum se va sfârși lumea? Având în vedere isteria indusă de evenimentele recente, această carte urmărește clarificarea dilemei apocalipsei, oferind cititorilor o imagine de ansamblu asupra diferitelor scenario prin care ar putea veni sfârșitul. Astfel, apocalipsele modern au fost aranjate, în funcție de probabilitatea de a se materializa, și prezentate cât mai precis și pe înțelesul tuturor.
Traian Rareș va avea marea șansă să se afirme în cele mai erudite medii științifice din lume și va duce cu el mai multe mesaje deosebite.Unul se referă la trezirea omenirii din <> și vreau să cred că vocea sa–unită cu alte voci lucide și responsabile – va putea schimba în bine această lume muribundă.”, a menționat academicianul Ioan-Aurel Pop, Președintele Academiei Române

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.