Trailer căutat de autoritățile din Italia, oprit la P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au indisponibilizat un trailer auto, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Italia.

În data de 28 iunie a.c., în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 43 de  ani.

Aceasta conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina, cu care tracta un trailer auto marca Boro, şi acesta înmatriculat în Ucraina. În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că trailerul este căutat de către autoritățile din Italia, având mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene în data de 20 octombrie 2020.

Conducătorul auto a declarat că a închiriat trailerul de la un alt cetăţean ucrainean, stabilit în Italia şi nu avea cunoştinţă despre acest litigiu.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuireiar trailerul, în valoare de aproximativ 10.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.