Transparență în Administrația băimăreană

Administraţia Publică Locală băimăreană va acţiona cu maximă transparenţă pentru contribuabili.

Potrivit unei promisiuni făcute chiar de către primarul Cătălin Cherecheş, toate plăţile care se fac din bani publici vor fi aduse la cunoştinţa băimărenilor. Iar asta nu esten tot: majoritatea şedinţelor care vor avea loc în Primăria Municipiului Baia Mare vor fi transmise live pe mai multe canale media.

„Începând de luni, 12 iunie, plățile efectuate vor fi făcute publice în cadrul unei secțiuni pe site-ulwww.baiamare.ro. De asemenea, o ședință operative pe lună precum și ședințele de Consiliu Local dar și cele ale comisiilor de specialitate urmează să fie transmise live pe pagina de facebook a primarului municipiului Baia Mare dar și pe cea a Primăriei Baia Mare”, a explicat primarul Cătălin Cherecheş într-o conferinţă de presă.

Mai mult, prin hotărâre de Consiliu Local va fi înființată o televiziune a comunității băimărene, Baia Mare TV. Acest canal de comunicare va avea doar rol de informare pentru cetățeni, nu politic și va promova evenimentele culturale și sportive ale municipiului Baia Mare. Alături de această televiziune va fi înființat și un ziar, o revistă săptămânală.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.