Transparență în cadrul ședințelor de Consiliu Local din Baia Mare. Cetățenii vor avea acces la ședințe în direct , audio și video!

Transparență în cadrul ședințelor de Consiliu Local din Baia Mare. Cetățenii vor avea acces la ședințe în direct , audio și video!

 Prin Hotărârea nr. 43/2021 privind transparenţa decizională și creșterea gradului de acces al cetățenilor la documentele de interes public, Consiliul Local al Municipiului Baia Mare a stabilit faptul că cetățenii vor avea acces la ședințele de consiliu , în direct , audio și video.

Astfel:

Art.1.Transmiterea în direct, video și audio, a ședințelor de Consiliu Local, se va face în integralitatea lor de către o persoană din aparatul de specialitate al primarului.

Art.2. La paginile dedicate Consiliului Local este obligatoriu ca toţi consilierii să aibă acces într-un algoritm stabilit de comun acord.

Art.3. Aparatul de specialitate al primarului are obligația de a publica pe pagina proprie de internet următoarele materiale:

  • Situația lunară a restantelor financiare, grupate pe aliniate și articole bugetare cu indic area beneficiarului, a cantităților de bunuri, servicii și lucrări;
  • Situația lunară a plăților efectuate, grupate pe aliniate și articole bugetare cu indicarea beneficiarului, a cantităților de bunuri, servicii și lucrări.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.