Transportul persoanelor, verificat de poliţişti

taxi la controlÎn municipiul Baia Mare poliţiştii au desfăşurat ieri o acţiune pentru verificarea legalităţii transportului de persoane în regim de taxi.

La data de 08 martie a.c., între orele 07.00 – 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au controlat 34 de taxiuri pentru a verifica dacă sunt respectate normele legale în domeniul transportului de persoane.

Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au constatat 19 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de peste 5 500 de lei.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării trei permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii Secţiei 1 Groşi au acţionat ieri pentru identificarea şi tragerea la răspundere a şoferilor care conduc autovehicule deşi se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru combaterea transportului ilegal de persoane.

Astfel, între orele 19.00 – 22.00, au fost controlate 73 de autovehicule, au fost constatate 29 de contravenţii şi a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.