Tratament mai eficient decât chimioterapia? Metoda lămâilor înghețate ține la distanță răcelile, elimină toxinele din organism, combate pietrele la rinichi și ”topește” colăceii de pe burtă. Iată ce trebuie să faci:

Tratament mai eficient decât chimioterapia? Metoda lămâilor înghețate ține la distanță răcelile, elimină toxinele din organism, combate pietrele la rinichi și ”topește” colăceii de pe burtă.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Știm cu toții ce proprietăți miraculoase are sucul de lămâie asupra organismului. Pe lângă faptul că e plin de vitamina C și ține la distanță răcelile, elimină toxinele din organism, combate pietrele la rinichi și ”topește” colăceii de pe burtă.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

Însă, ca să beneficiezi de toate proprietățile lămâii, ar trebui s-o consumi în întregime, inclusiv coaja. Cea mai simplă modalitate de a folosi lămâia cu coajă, pulpă și suc, și chiar sâmburi este să o congelezi.

Coaja lămâiei conţine de 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul în sine de la acelaşi fruct.

Coaja de lămâie conține compuși care întăresc sistemul imunitar, reglează tensiunea arterială, normalizează colesterolul, reduc riscul de accident vascular cerebral, vindecă depresia, combate stresul şi tulburările nervoase, previn infecțiile bacteriene.

Un nou studiu a arătat, pentru prima dată, cum limonoizii, compuși naturali prezenți în lămâi și în alte citrice, suprimă dezvoltarea celulelor canceroase prezente în organism (chisturi, tumori).

Lămâile băgate la congelator fac mai multe minuni decât te-ai fi aşteptat! Proprietăţile li se schimbă şi au un efect de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia clasică. Efectul este mai intens atunci când acestui remediu i se adaugă bicarbonat de sodiu.

Mai bine de 20 de teste efectuate în laborator, realizate încă din 1970, confirmă eficienţa lămâilor congelate în combaterea cancerului şi a bolilor inflamatorii. Şi, de notat este faptul că nu provoacă toate efectele secundare ale chimioterapiei care epuizează organismul.

Medicamentul utilizat în mod obişnuit în chimioterapie este Adriamicina, iar efectele lămâii sunt mult mai puternice în inhibarea creşterii celulelor canceroase.

Studiile au arătat că lămâia este capabilă să distrugă celulele maligne a 12 tipuri de cancer. Acestea includ pancreasul, plămânii, prostata, colonul şi cancerul de sân.

Iată ce trebuie să faci:
– Spală lămâile cât poţi de bine şi păstrează-le la congelator. Odată îngheţate, dă-le pe răzătoarea fină sau toacă-le mărunt, inclusiv coaja și semințele.

– Foloseşte lămâia congelată rasă cât mai des în alimentaţie, peste salate, ciorbe, supe, cereale, tăiţei şi sosuri pentru paste, orez, îngheţată, prăjituri, şi peste orice preparat vrei.

Alte avantaje ale lămâii îngheţate:
Sâmburii din lămâie acţionează eficient asupra unui larg spectru de infecţii: fungi, microbi şi tot felul de paraziţi.

Esenţa de lămâie neutralizează bacilul lui Eberth (care provoacă febra tifoidă) în 5 minute, stafilococul auriu în 5 minute, bacilul lui Laeffler (difteria) în 20 de minute.

Vaporii esenţei de lămâie stopează înmulţirea bacilului tuberculozei şi a streptococului hemolitic în cateva ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.