Prins în flagrant de poliţişti în timp ce tăia ilegal arbori

lemnePrins în flagrant de poliţişti în timp ce tăia ilegal arbori

În urma unei sesizări primite, poliţiştii din Mireşu Mare au prins în flagrant un tânăr care tăia fără drept mai mulţi arbori de pe un teren de pe raza localităţii Remeţi pe Someş. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni silvice.

 Ieri, 03 februarie, la ora 10.30, un bărbat din satul Remeţi pe Someş, comuna Mireşu Mare, a sesizat poliţia cu privire la comiterea unor infracţiuni silvice. El a declarat că din locul numit „Hagauă Huci”, de pe raza localităţii de domiciliu, o persoană taie fără drept mai mulţi arbori.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului indicat şi au surprins un tânăr de 26 de ani din localitate, care tăia ilegal mai mulţi arbori. Din primele verificări efectuate  s-a constatat că în perioada noiembrie – decembrie 2015, tânărul ar fi sustras fără drept 20 de arbori de esenţă arin, carpen şi măr.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.