Trei băimăreni bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie, au fost reținuți de polițiști

Poliţiştii maramureșeni au reţinut pentru 24 de ore trei tineri bănuiți că ar fi sustras prin violență geanta unei băimărence. 80 % din prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit părții vătămate.

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 20:00, o băimăreancă a sesizat poliția că a fost victima unei tâlhării. Ea a declarat că în timp ce se deplasa pe Aleea Mărăști din municipiul Baia Mare, a fost deposedată prin violență de o geantă în care se aflau un portmoneu, două carduri, un telefon mobil și suma de 60 de lei.

În urma activităților de cercetare și documentare efectuate, polițiștii au identificat trei băimăreni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, bănuiți de comiterea faptei.

Cei trei băimăreni au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar la finalizarea lor vor propune măsuri legale.hoti-masini

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.