Trei bănuiţi de furt identificaţi de poliţişti la Vişeu de Sus!

suspect-furtÎn urma măsurilor întreprinse, poliţiştii din Vişeu de Sus au identificat ieri, 26 august, trei persoane bănuite de comiterea unui furt pe raza localităţii.

Un bărbat din Vişeu de Sus a sesizat poliţia că a fost victima unui furt. El a declarat că la data de 24 august a.c., i-a fost sustrasă suma de 550 de Euro din autoturismul parcat  pe strada 22 Decembrie din localitatea de domiciliu.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţişti au dus la identificarea  a trei persoane, cu vârste cuprinse între 27 şi 35 de ani, bănuite de comiterea faptei.

Banii sustraşi au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate iar poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Şi poliţiştii din Ulmeni au identificat un bărbat de 35 de ani din Chelinţa, care marţi, 25 august, a pătruns în locuinţa unei femei din Ulmeni şi a sustras suma de 250 de lei. Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.