Trei cluburi din Baia Mare și-au închis porțile! Forțat! Mystique, Imbiss și Porto în pauză… pe perioadă nedefinită!

Trei cluburi din Baia Mare și-au închis porțile! Forțat! Mystique, Imbiss și Porto în pauză… pe perioadă nedefinită!

 Tragedia din clubul Colectiv, din capitală, a pus autoritățile pe jar, în întreaga țară. Fiecare club, restaurant sau bodegă din România va fi călcată, în aceste zile, de reprezentanți ai ISU și ai administrațiilor locale. Unii vor încerca să-și spele imaginea prin decizii radicale, care trebuiau luate, însă, înainte de pierderea primelor vieți omenești.

Conform informațiilor publicate de colegii de la actualmm.ro, primele trei cluburi au fost închise și în Baia Mare. Este vorba despre localurile de pe strada Școlii, respectiv Mystique, Imbiss și Porto, trei dintre cele mai ”vânate” restaurante-club din municipiu. Și, cu siguranță, controalele vor continua, până fiecare patron va fi în regulă și va dovedi, cu documente, că este pregătit să preîntâmpine o calamitate.

Și în toată această nebunie, ne amintim că Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a decis ca balurile bobocilor să nu fie anulate, după ce inițiat au stabilit interzicerea lor până la o nouă directivă. Cei care vor răspunde însă cu capul de buna desfășurare a acestora vor fi directorii unităților liceale.

Ceea ce pare oarecum forțat, fiindcă conducătorii instituțiilor de învățământ nu ar trebui să aibă statutul de ”copoi”, iar odată organizat un bal al bobocilor, într-o clădire, nimeni nu poate garanta siguranța elevilor după desfășurarea propriu-zisă a evenimentului, fiind bine-știut că tinerii se regăsesc, apoi, în cluburile din oraș. Care cluburi vor mai rămâne deschise la finalul controalelor.mitiq

Amalia Babici Man

Loading...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.