Trei dintr-o lovitură! Tânăr de 24 de ani, din Strâmtura, fără permis, a urcat băut la volanul unei mașini neînmatriculate

SEF POLITIE - ALCOOLTESTIeri, 11 noiembrie, poliţiştii au identificat un tânăr de 24 de ani din Strâmtura, care conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, fără să deţină permis şi cu valabilitatea autorizaţiei de circulaţie a autoturismului expirată.

În timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DC Valea Satului din Strâmtura, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din localitate. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar termenul de valabilitate al autorizaţiei de circulaţie a autoturismului condus era expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Lui i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni rutiere.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.