Trei dosare penale! Un sighetean a fost prins fără permis, un borșean conducea o mașină cu un număr fals de înmatriculare, iar un bărbat din Bârsana a urcat băut la volan

SEF POLITIE - ALCOOLTESTIeri, 9 noiembrie, poliţiştii care efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe principalele artere de circulaţie de pe raza judeţului, au identificat trei persoane bănuite de comiterea de infracţiuni rutiere. Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

În jurul orei 11.00, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN 18, pe raza localităţii Crăciuneşti. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, sighetean de 30 de ani, avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tot pe DN 18, în localitatea Leordina, poliţiştii au identificat un borşean în vârstă de 46 de ani, care se deplasa cu un autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Şi un tânăr de 23 de ani din Bârsana este cercetat pentru comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei. El a fost depistat de poliţişti în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ186, pe raza localităţii de domiciliu. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.