Trei hunedoreni salvaţi de poliţiştii din Suciu de Sus

drum1Poliţiştii din Suciu de Sus au salvat trei persoane aflate într-un autovehicul blocat pe un drum public acoperit cu gheaţă.

În noaptea de 18/19 ianuarie a.c., la ora 02.15, un hunedorean din comuna Călan a sesizat poliţia prin Apelul Unic de Urgenţă 112 cu privire la faptul că trei persoane din acelaşi judeţ au plecat în jurul orei 23.00, cu un autoturism dinspre Groşii Ţibleşului înspre Botiza şi nu mai pot fi contactaţi telefonic.

Imediat au fost constituite echipe de poliţişti care au demarat activităţile de căutare ale persoanelor reclamate dispărute.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse cu operativitate şi profesionalism, poliţiştii au identificat cele trei persoane la o distanţă de aproximativ şapte kilometri de Groşii Ţibleşului, pe  DJ 171 A. Ei au constatat că autoturismul cu care se deplasa un tânăr de 29 de ani însoţit de două minore în vârstă de 12 ani şi 17 ani era blocat pe un drum public acoperit cu gheaţă.

Poliţiştii au ajutat la scoaterea autoturismului din groapa de gheaţă formată pe carosabil şi le-au recomandat ocupanţilor acestuia să se deplaseze pe o altă rută, accesibilă pentru a ajunge la destinaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.