Trei infracţiuni, aceeaşi autori

Ieri, 11 decembrie, poliţiştii din Şomcuta Mare au identificat două persoane domiciliate în Satulung, bănuite de comiterea infracţiunilor de furt, înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În cadrul activităţilor de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Şomcuta Mare cu privire la un furt dintr-o societate comercială din oraş sesizat în cursul lunii noiembrie, s-a constatat că bănuiţi de comiterea faptei sunt o femeie de 31 de ani şi un bărbat de 32 de ani, ambii domiciliaţi în Satulung. Investigaţiile efectuate au relevat că cei doi au reuşit să sustragă dintr-un supermarket din oraş băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 800 de lei.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că cei doi au folosit ilegal o copie de pe cartea de identitate a unei persoane, reuşind astfel să încheie patru contracte cu o reţea de telefonie mobilă şi să-şi însuşească pe nedrept patru telefoane mobile, în valoare de peste 14 000 de lei.

În urma unei percheziţii domiciliare efectuată de poliţişti la locuinţa celor doi bănuiţi au fost ridicate mai multe bunuri pentru completarea probatoriului.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.