Trei persoane au fost accidentate pe trecerea pentru pietoni

pietoni1Ieri, 23 februarie, trei pietoni au suferit leziuni corporale în urma unor evenimente rutiere produse în Baia Mare, Tăuţii Măgherăuş şi Baia Sprie.

La Tăuţii Măgherăuş, un băimărean în vârstă de 41 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat o femeie de 58 de ani, care s-a angajat în traversarea regulamentară a drumului DN1C, pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

În urma evenimentului traficul în zonă a fost restricţionat pe un singur sens pentru aproximativ 50 de minute.

La Baia Mare, un alt pieton care traversa regulamentar Bulevardul Independenţei, a fost surprins şi accidentat de un autoturism la volanul căruia se afla o tânără de 21 de ani din Buciumi. Pietonul, în vârstă de 58 de ani, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şi la Baia Sprie, o femeie de 61 de ani a fost surprinsă şi accidentată pe trecerea pentru pietoni de pe strada Gutinului, de o ambulanţă ce avea pornite semnalele luminoase. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată.

În toate cazurile participanţii la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.