Trenul de Vişeu de Jos „plin” cu ţigări de contrabandă

in trenTrenul de Vişeu de Jos „plin” cu ţigări de contrabandă .858 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

Poliţiştii maramureşeni au găsit 858 pachete cu ţigări de contrabandă într-un compartiment din trenul care circula pe relaţia Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei.

Bănuit de deţinerea şi transportul lor ar fi un bărbat din Valea Vişeului. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Sâmbătă, 14 mai, poliţiştii Posturilor de Poliţie Transporturi Feroviare Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Jos au acţionat în zonele staţiilor CFR pentru menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică precum şi pe trenurile de călători pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care transportă ţigări de contrabandă.

Astfel, în urma controlului efectuat în trenul de călători care circula pe relaţia Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au găsit 858 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Bănuit de deţinerea şi transportul ţigărilor ar fi un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea Valea Vişeului, comuna Bistra. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 10 416 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.