Truc genial, nu mai arunca masca de protecţie! Bagă în ea lămâie şi bicarbonat apoi pune-o în rezervorul toaletei

Masca de protecţie are numeroase utilizări. Pandemia de coronavirus a adus multă contaminare din cauza numărului enorm de măști folosite care ajung la gunoi. Totuși, ceea ce poate nu știai este că le poți da o a doua utilizare atunci când nu mai ai nevoie de ele: în curățarea casei. De aceea, astăzi vă vom spune cum să faceți odorizant pentru toaletă cu măștile voastre vechi.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna februarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Este un truc foarte simplu prin care ai nevoie de puține ingrediente pentru a oferi toaletei tale o aromă plăcută la fiecare tragere de apă. În plus, te va ajuta să cureți atât rezervorul, cât și toaleta în sine, astfel încât să nu mai ai grija tartrului o vreme.

Cu siguranță ai acasă aceste materiale care vor oferi băii tale o aromă naturală de lămâie doar printr-o tragere de apă, așa că dacă vrei să reciclezi puțin și să profiți de ocazie pentru a avea toaleta strălucitoare mai mult timp, nu poți rata acest simplu truc practic.

Desigur, puteți utiliza masca de protecţie folosită atâta timp cât nu sunteți infectat cu Covid-19, deoarece manipularea ei cu mâinile poate deveni periculoasă. Chiar și așa, chiar dacă nu suferiți de nicio boală (inclusiv coronavirus), spălați-vă bine mâinile după utilizarea aceleiași măști folosite.

Cum să faci odorizant pentru toaletă cu masca de protecţie folosită

Materiale necesare:

– jumătate de lămâie

– o lingură de bicarbonat de sodiu

– o lingură săpun lichid de vase

– o mască de protecție veche. Atenție! Nu din material textil!

Metoda de elaborare – pas cu pas:

Tăiați unul dintre capetele măștii în linie verticală, adică veți tăia unul dintre capetele care au elasticele pentru a le pune după urechi.

Acum, din moment ce ți-ai tăiat masca, separă filtrele, astfel încât să formezi un fel de pungă, în care vei pune ingredientele.

Tăiați jumătate de lămâie în patru părți. Pune părțile de lămâie în punga făcută de mască. Adăugați lingura de bicarbonat de sodiu și săpunul de vase.

Cu elasticul pe care l-ai tăiat, fă un nod pentru a-ți închide „punga” care este de fapt masca cu filtrele separate și închise foarte bine.

Pune masca cu ingredientele în rezervorul de la toaletă și cu bucata de elastic care a mai rămas, legă undeva în siguranță. Lăsați-l să stea în rezervorul toaletei timp de cel puțin o oră înainte de a trage pentru prima dată apă.

Când tragi apa vei vedea că va fi o aromă plăcută de lămâie și o curățenie vizibilă!

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.